[{"data":1,"prerenderedAt":-1},["ShallowReactive",2],{"workflow-n8n-bulk-delete-all-youtube-channel-playlists-4889":3},["Reactive",4],{"id":5,"slug":6,"title":7,"short_description":8,"category_key":9,"category_title":10,"workflow_type_key":11,"workflow_type_title":11,"workflow_type_icon":12,"price":13,"is_free":14,"cover_image":15,"description":16,"compatible_versions":15,"locked":14,"lock_reason":17,"purchased":18,"in_cart":18,"workflow_file":19},107,"n8n-bulk-delete-all-youtube-channel-playlists-4889","حذف دسته‌جمعی همه پلی‌لیست‌های کانال یوتیوب","این گردش‌کار با اجرای دستی، همه پلی‌لیست‌های کانال یوتیوب را شناسایی و به‌صورت برگشت‌ناپذیر حذف می‌کند.","other-automation","سایر اتومیشن‌ها","n8n","https:\u002F\u002Faidock.ir\u002Fmedia\u002Fworkflow_types\u002Fimage.png",0,true,"","🧹 این گردش‌کار n8n با اجرای دستی آغاز می‌شود، سپس با استفاده از اعتبارنامهٔ YouTube OAuth2 همهٔ پلی‌لیست‌های کانال را دریافت می‌کند و هرکدام را به‌صورت جداگانه حذف می‌کند.\n\n⚙️ برای استفاده، اعتبارنامهٔ YouTube را در هر دو گرهٔ یوتیوب تنظیم و گردش‌کار را اجرا کنید.\n\n⚠️ حذف پلی‌لیست‌ها برگشت‌ناپذیر است و امکان بازیابی آن‌ها وجود ندارد.","login",false,null]